Vergaderen

Zoekt u inspiratie met uw medewerkers en een rustige vergaderruimte? De tuin is beschikbaar voor maximaal 16 personen. U kunt gebruik maken van de kas. De kas heeft centrale verwarming en een houtkachel. In de kas zit u buiten en toch binnen. De tuin is 7500 m2 groot. De sfeer is informeel. Bij mooi weer, is buiten zitten onder een parasol heel prettig.

We maken graag een heerlijke cappuccino met huisgemaakte taart voor u. Een smaakvolle lunch, natuurlijk biologisch seizoens/streekgebonden en zoveel mogelijk uit eigen tuin. De dag afsluiten met een lekkere maaltijd eventueel samen bereidt en groenten uit de tuin halen kan ook. En er is altijd wat te schoffelen, de beste manier voor niet stressen, teambuilding en leiderschap! De beste besluiten komen als u in het gras ligt.

Vruchtentuin den Heyligen berg ligt aan het Lockhorsterbos en aan de Heiligenbergerbeek. Wandelen, steppen, tochtje met de kano of vlot behoren tot de mogelijkheden. Er is een schrijfbord en een projectorscherm aanwezig. We hebben geen beamer.

Vraag het de boer! denheyligenberg@live.nl of 0622319313

ps. De tuin is gesloten als u aanwezig bent.